Hängande förvaring för sovrum

En annan lätt att göra och ur vägen lagringsidé för ditt sovrum är att implementera hängande lagring. Det finns billiga, lätt att placera hängande korgar med flera lager för extra lagring. De är vanligtvis gjorda av nät så att du kan se vad du har lagt var, bekvämt och enkelt.

De är utformade för att sättas på krokar och fungerar definitivt bra som en alternativ lagringsmetod. De kan hängas var som helst i ett sovrum, men det är lättast att hänga en på baksidan av dörren, speciellt om du redan har en kappkrok där.

Tyvärr finns det en nackdel med dessa som du måste tänka på om du funderar på att få en. Som tidigare nämnts är de gjorda av nät och ett tunt, polyesteraktigt material som inte tål betydande vikt eller mängder föremål.

Om du överfyller en av dessa hängande ”korgar” kommer du troligtvis att riva och därmed förstöra antingen kroken som den hängs på eller nätet som håller föremålen och olika sektioner på plats. Dessa passar bäst för små föremål i noggrant reglerade kvantiteter. Det är inte en bra idé att klämma in varje fack fullt. Tänk på detta när du köper och fyller en.

Related Posts

Lämna ett svar